Home » , » Kalingga

Kalingga

Sumpah Amukti Palapa

Ono ing tanah jawi sejarah prasasti
Kraton Majapahit sumber tatanan negoro
Ing Mojokerto
Satrio wengker ing Ponorogo sakti mandraguna
Nduweni cita-cita tulus luhur bekti ing roso
Negoro wibowo wicaksono
Negoro agung mulyo ing ndonyo

Restu prabu gusti Hayam Wuruk kuoso
Mahapatih Gajah Mada ucap sabdo
Niat ingsun Amukti Palapa 2x

Amukti Palapa, lamun huwus kala nusantara
Ingsun Amukti Palapa, amun kalah ring gurun
Seram... Tangjungpura... Haru
Pahang... Dompo... Bali
Sunda... Palembang
Tumasik... Sa mawa
Ingsun Amukti Palapa

Sumpah Amukti Palapa DOwnload Mp3
And here is the rest of it.

0 comments:

Post a Comment